Toni Soler ha disparat contra Sigfrid Gras i TV3 per l'adeu de Joel Díaz a Zona Franca, després de l'acomiadament de Manel Vidal. A l'inici del programa d'humor Està Passant d'aquest dilluns, el presentador ha parlat de la qüestió com una "mala notícia" i ha posat adjectius als diferents agents implicats: ha titllat la broma de Vidal de "molt arriscada"; la decisió de la televisió pública, d'"excessiva"; i la reacció de Díaz, de "coherent". "Per nosaltres, que som del gremi de l'humor, això d'avui suposa un pas enrere, una pèrdua. Per tant, una abraçada per a tot l'equip del Zona Franca i un aplaudiment també per a ells, si us plau", ha conclòs Soler, que ha deixat clar que es tracta d'una "opinió personal" i que no compromet ningú més de l'equip del seu programa.

Això no és tot, ja que el presentador també ha fet una nova broma amb el PSC — cosa que ja li va costar el lloc de feina al col·laborador de Zona Franca. En aquest cas, Soler ha volgut veure la "part positiva" i ha assegurat que Manel Vidal i Joel Díaz "continuaran junts a la seu del PSC". Tot seguit, una imatge: els caps dels dos humoristes a la seu dels socialistes exposats com a trofeus de caça, després que els acudits sobre els socialistes hagin acabat amb l'acomiadament d'un i la renúncia de l'altre. "Suposo que es faran companyia mútuament", ha bromejat el presentador. Recordem que tot va començar amb un acudit sobre el posicionament del PSC respecte de l'independentisme català, assegurant que és un partit ultra (amb una esvàstica típica de Twitter pel mig). Després de ser acomiadat, Manel Vidal es va reafirmar: "En l'eix nacional, el PSC és d'extrema dreta".

L'humorista i col·laborador d'Està Passant Magí Garcia o Modgi ha respost al missatge de Soler amb un cor (❤️), després que ell també hagi anunciat la dimissió com a guionista de Zona Franca pels mateixos fets. Abans, Joel Díaz havia anunciat que deixava de presentar el programa perquè considerava que l'acomiadament de Manel Vida era "injust i inacceptable tant en el fons com en la forma en què s'ha pres i comunicat". "Jo plego, però espero que l'equip que ha estat fent fins ara Zona Franca, ple de gent amb talent i ganes, amigues i amics meus a qui estic molt agraït, tingui l'oportunitat de seguir treballant i que TV3 s'esforci per fer-ho possible", ha afegit.

Per la seva banda, la televisió pública ha lamentat i respectat la decisió del presentador. Així mateix, ha comunicat que no hi haurà emissions de Zona Franca ni aquest dilluns ni en "els pròxims dies". "Però TV3 continua compromesa amb els continguts d'humor en aquesta franja nocturna, que volen arribar a nous públics i, especialment, a l'audiència jove. Per això la cadena estudiarà la continuïtat del programa", ha afegit. Finalment, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha confirmat que Joel Díaz continuarà vinculat a L'última hora del matí de Catalunya Ràdio.