Els Mossos d'Esquadra han tornat a desallotjar els manifestants independentistes que tallaven l'Avinguda Meridiana aquest dissabte. La concentració d'aquesta tarda ha comptat amb més participació que els dies anteriors, així com més presència policial per impedir que es pogués tallar la Meridiana. Amb tot, unes 200 persones han pogut tallar l’avinguda com han fet també els dies de prohibició, tot i la posterior intervenció dels Mossos per fer-los fora. El tall, que està prohibit per la conselleria d'Interior, ha durat uns minuts, i ha estat marcat per la tensió per part d'un grup d'espanyolistes que ha aparegut a increpar els manifestants. 

Els Mossos han desallotjat el tall a petites empentades cap ambdós costats de l'avinguda. Els enfrontaments entre espanyolistes i independentistes han estat tensos, però únicament verbals, sense enfrontaments violents, en el que ha estat el 674 tall d'aquesta via d'entrada a Barcelona en una protesta independentista. Fa una setmana que els talls de la Meridiana van quedar prohibits per part de la conselleria d'Interior, però el col·lectiu organitzador, Meridiana Resisteix i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han continuat desobeint les ordres governamentals, i es manifesten amb duresa de "la indignitat i la repressió d'un govern titella i en mans d'un estat feixista i opressor". Els Mossos han intentat desviar als concentrats cap a una plaça de vianants situada al costat de la Meridiana, lloc on el conseller Joan Ignasi Elena va ordenar canviar la concentració independentista. 

El dissabte passat els concentrats van aconseguir superar el control policial i van tallar la Meridiana prop d'una hora i mitja, es va convertir en una de les concentracions més multitudinàries dels últims mesos, i va comptar amb la presència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs. En canvi, aquest dilluns, els antiavalots dels Mossos es van reforçar i van encapsular els manifestants fins a apartar-los del trànsit. Dimarts, que era el quart dia que Meridiana Resisteix havia convocat la concentració malgrat la prohibició d’Interior, tot i la presència de furgonetes antiavalots prop d'un centenar de manifestants van tornar a tallar aquesta artèria principal de Barcelona, igual que va passar dimecres i també dijous.  Meridiana Resisteix manté la convocatòria per aquest diumenge per tornar a tallar aquesta artèria principal de la capital catalana, tot i la prohibició.