L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, s'ha mostrat sorpresa per les declaracions del líder del PPC i exalcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, que ha defensat que "ni un euro de diner públic" es va destinar durant el seu mandat al Joventut Badalona. "No sé si és culpable o no, però o bé menteix o no sap d'on li venien els diners i no sé què és el que em preocupa més. Les dues coses són gravíssimes", ha etzibat l'alcaldessa.

Sabater insisteix que els diners de la Fundació eren i són públics i s'han de gestionar com a tal, amb totes les "exigències" i "requeriments" administratius que això suposa, un extrem que, assegura, no es donava en època de l'exalcalde del PP. Per tot, Sabater sospita que l'arxivament de la causa contra Albiol és més fruit d'una "ingerència política" en les decisions judicials que no pel tancament real del cas.

Aquest diumenge Eldiario.es va publicar que l'excap de la Fiscalia de Barcelona, Ana María Magaldiva frenar una investigació per prevaricació contra Albiol poc abans de les eleccions del 21-D, relacionada amb la concessió d'ajudes milionàries des de l'Ajuntament de Badalona al club de bàsquet Joventut. 

Segons aquesta informació, el cas es va tancar tot i que Magaldi va admetre que no hi havia controls en la fiscalització d'aquests diners públics que el consistori enviava al club i en contra del criteri del fiscal que havia treballat amb els expedients durant mesos i estava convençut que existien delictes greus.