L'excap de la Fiscalia de Barcelona, Ana María Magaldi, va frenar una investigació per prevaricació contra el líder del PP Català, Xavier García Albiol, relacionada amb la concessió d'ajudes milionàries des de l'Ajuntament de Badalona al club de bàsquet Joventut. Això és el que assegura Eldiario.es que afegeix que Magaldi va frenar-ho poc abans de les eleccions del 21 de desembre.

El digital explica que el cas es va tancar tot i que Magaldi va admetre que no hi havia controls en la fiscalització d'aquests diners públics que el consistori enviava al club. La investigació no va arribar mai als jutjats, però Eldiario.es ha pogut accedir a la conclusió del dictamen que deia que "s'ha pogut determinar la presumpta responsabilitat penal del senyor Xavier García Albiol, pel que fa a la seva participació, primer com a patró i, des del seu nomenament com alcalde, com a president de la Fundació Badalona".

Ana María Magaldi va decidir tancar l'assumpte en contra del criteri del fiscal que havia treballat amb els expedients durant mesos i estava convençut que existien delictes greus, segons Eldiario.es.

Albiol ha respost en un tuit a la informació del digital.