Després que ahir Cs donés suport al PP per evitar abordar l'operació Catalunya al Congrés, avui Público treu a la llum que el líder de Cs a l'Estat, Albert Rivera, hauria estat present al casament de Josep Maria Fuster Fabra, on s'hauria preparat tota la traïció de la Banca Privada d'Andorra (BPA) contra l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol.

Al casament, celebrat el 21 de juny del 2014 a la finca La Camarga de Madrid, hi van anar el director adjunt operatiu (DAO) Eugenio Pino i el cap d'Afers Interns de la policia Marcelino Martín-Blas i allà van coincidir amb Higini Cierco, propietari juntament amb el seu germà del BPA.

Tots van seure a la mateixa taula, on en acabar el dinar s'hi hauria acostat Rivera a conversar-hi, però no se sap si tenia coneixement sobre què estaven tramant. Dies més tard, els propietaris del BPA van enviar el seu conseller delegat a Madrid per reunir-se, suposadament, amb Martín Blas, que portava el sobrenom de Fèlix, i hauria entregat l'extracte del compte de Pujol que mostrava els ingressos i les transferències de quasi cinc milions d'euros dutes s terme mitjançant la banca andorrana.