"Per què Arrimadas vol ser presidenta d'un país que no li agrada?". Aquesta és la pregunta que s'ha fet la periodista Pilar Rahola al programa Preguntes freqüents de TV3, on pocs minuts abans hi havia la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas. Rahola ha carregat contra la presidenta de la formació taronja quan ha assegurat que "no pot recosir un país, tal com ella diu que vol fer, quan està menyspreant més de dos milions de persones". A més a més ha insistit que a Arrimadas "no li agrada res de Catalunya: ni la seva gent, ni el seu himne, ni la seva memòria històrica, ni les seves reivindicacions".

La periodista ha seguit amb els retrets explicant que no ha pogut ni debatre amb ella als estudis de TV3: "Avui m'ha costat l'educació d'escola de monges perquè acostumo a saludar la gent i fer-los dos petons... però Arrimadas no ha estat ni capaç de dir que no li agrada que els adversaris polítics siguin a la presó". En la mateixa línia l'ha acusat de dir moltes mentides, "com quan diu que el seu partit no pot governar per culpa de la llei electoral actual".

Rahola també ha fet referència a la decisió del jutge Llarena de mantenir el conseller Joaquim Forn a la presó: "Aquesta interlocutòria ha estat un cop molt dur", ha dit, i al mateix temps ha tornat a parlar d'Arrimadas, quan ha dit que "tot i que sempre diu que no entra en decisions de jutges, ja fa molt temps que considera delinqüents unes persones que encara no s'han jutjat". Per tancar el tema de la presó del conseller d'Interior, ha adreçat un missatge al magistrat Llarena: "Ell vol que Junqueras i Forn es posin de genolls al passeig de la Castellana i prometin que mai més ho tornaran a fer".

Finalment, sobre els suposats missatges que va destapar la periodista Ana Rosa Quintana, en què Carles Puigdemont deia a Toni Comín que "els nostres ens han sacrificat, almenys a mi", Rahola ha afirmat: "Tenim sort, perquè si Ana Rosa ha d'acabar amb el procés... tenim procés per anys!".