El programa de Ana Rosa (Telecinco) ha desvelat el contingut d'un seguit de missatges que han intercanviat el conseller Toni Comín i el candidat a la presidència de la Generalitat, Carles Puigdemont, en els quals el president ha escrit: "Els nostres ens han sacrificat, almenys a mi", com també que "el pla de la Moncloa triomfa. Només espero que sigui veritat i que gràcies a això puguin sortir tots de la presó perquè, si no, el ridícul històric, és històric...". 

Lamentant-se que "tornem a viure els últims dies de la Catalunya republicana", Puigdemont hauria dit a Comín: "Suposo que tens clar que això s'ha acabat. Els nostres ens han sacrificat. Almenys a mi. Vosaltres sereu consellers (espero i desitjo), però jo ja estic sacrificat com suggeria Tardà". El següent missatge apunta que Puigdemont té la intenció de dedicar el que li queda de vida "a posar en ordre aquests dos anys" i protegir la seva reputació, per afegir: "M'han fet molt mal amb calúmnies, rumors, mentides que he aguantat per un objectiu comú".

Tardà va deixar anar aquest diumenge que "si cal sacrificar el president Puigdemont, l'haurem de sacrificar"

mensaje puigdemont ana rosa quintana comin

Captura del vídeo

Fonts pròximes a Comín han apuntat que en cas d'haver fotografiat les converses es podria haver comès un possible delicte.

Els missatges atribuïts a Puigdemont

- Tornem a viure els últims dies de la Catalunya republicana...

- El pla Moncloa triomfa. Només espero que sigui veritat que gràcies a això puguin sortir de la presó tots. Perquè si no, el ridícul històric, és històric...

- Suposo que tens clar que això s'ha acabat. Els nostres ens han sacrificat, almenys a mi. Vosaltres sereu consellers (espero i desitjo) però jo ja estic sacrificat tal com suggeria Tardà.

- No sé el que em queda de vida (espero que molta!), però la dedicaré a posar en ordre aquests dos anys i a protegir la meva reputació. M'han fet molt de mal, amb calúmnies, rumors, mentides, que he aguantat per un objectiu comú. Això ara ha caducat i em tocarà dedicar la meva vida a la defensa pròpia.