Amb l'enigma encara molt obert de si Carles Puigdemont tornarà a Catalunya per ser investit president, cada detall, per misteriós i enigmàtic que pugui semblar, pot ser interpretat com una pista. Així, si més no, han interpretat molts dels seus seguidors a Instagram la seva nova publicació, on aquesta tarda ha publicat una fotografia de la carretera que passa per Camprodon, a pocs quilòmetres de la frontera amb França, amb el text "camins", fent referència a la cançó de Sopa de Cabra.

Alguns dels seus seguidors han identificat que es tracta de la carretera que uneix Molló amb Camprodon, venint des de la frontera amb França, i han fet volar les hipòtesis sobre el possible retorn del president. Tot i això, aquest dilluns fonts properes al president han assegurat que Puigdemont podria tornar, però una vegada investit president.

 

Camins... 

A post shared by Carles Puigdemont (@carlespuigdemont) on

A la fotografia s'aprecien dues persones caminant per la carretera C-38, que culmina a la frontera d'Espanya amb França, i una mica més lluny es poden veure les instal·lacions policials de Camprodon, que comparteixen Policia Nacional i Guàrdia Civil.

La publicació, a més, té molt de simbolisme, ja que el camí cap a França per Camprodon va ser el triat per l'expresident Francesc Macià durant els fets de Prats de Molló. 

A més, la cançó Camins de Sopa de Cabra és una de les preferides pel president i, de fet, va ser la que va tocar amb la guitarra acompanyat del grup ara fa un any i mig