Després de la desfeta a les autonòmiques i municipals del 28-M, i amb la mirada posada en les generals anticipades del 23-J anunciades per Pedro Sánchez, el PSOE entra a la guerra bruta dialèctica que planteja la dreta i publica un vídeo on va a la jugular del PP per assenyalar totes les seves "mentides" i escàndols: el Prestige i el txapapote a les costes gallegues, el govern d'Aznar sostenint que l'11-M va ser obra d'ETA contra tota evidència, Aznar amb Bush i les protestes contra la guerra de l'Iraq, els casos de corrupció de Bárcenas i Camps, o Federico Trillo i l'accident del Iak 42, entre d'altres imatges.

El vídeo comença amb una compareixença del portaveu del Comitè de Campanya del PP, Borja Sémper, en la qual va tenir una relliscada i diu "nosaltres el que volem fer amb el país és derogar el `sanchisme´ perquè la mentida torni a operar en política". "Això és el que el PP vol per Espanya", afirmen al vídeo i a continuació apareix una successió d'imatge d'escàndols, mentides i polèmiques del PP al llarg dels anys. El vídeo acaba amb una imatge del president del PP, Alberto Núñez Feijóo, i una altra vegada Sémper dient "això és el projecte polític que volem conformar". 

Escàndols del PP

El vídeo del PSOE mostra primer a Rajoy dient que del Prestige surten "uns petits fils" i després imatges de la gent treient els txapapote a palades de les platges. Després, el portaveu del govern d'Aznar, Ángel Acebes, dient que "ETA ha aconseguit el seu objectiu" després dels atemptats islamistes de l'11-M, teoria alternativa que van mantenir tot i que tota evidència apuntava al contrari. També imatges de Bárcenas, l'antiga cúpula del PP, Esperanza Aguirre, Trillo, Sáenz de Santamaría, CospedalCamps per assenyalar els nombrosos casos de corrupció en els quals el partit s'ha vist implicat; imatges de Federico Trillo, ministre de Defensa quan l'accident de l'avió Iak 42, en el qual van morir 62 militars espanyols el 2003, i que va negar responsabilitats polítiques o penals tot i les irregularitats que va haver-hi; i, finalment, imatges d'Aznar amb Bush i de protestes contra la implicació d'Espanya en la Guerra de l'Iraq