La portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, ha "saludat" avui el pacte entre Podemos i Izquierda Unida per concórrer junts a les eleccions generals del 26-J. Granados ha remarcat que són benvinguts els acords entre formacions polítiques d'esquerres "amb qui coincidim en la prioritat d'eradicar les desigualtats", si bé ha criticat que són qui han bloquejat "el canvi" aquesta legislatura.

En aquest sentit, la socialista ha volgut posar de manifest que el programa que diu que tenen "compartit" es podria haver posat en marxa en cas que no s'haguessin oposat a l'acord amb Ciutadans per tal de fer president el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

Malgrat tot, Granados ha explicat que la campanya s'afrontarà "amb l'únic objectiu de fer fora Mariano Rajoy de la Moncloa. A la seu nacional del carrer Nicaragua donaran el tret de sortida aquest dijous en un acte de precampanya on reuniran Sánchez i la cap de llista per Barcelona, Meritxell Batet. Està previst que la llista sencera de noms s'aprovi aquest divendres i es ratifiqui tot plegat per al Consell Nacional de dissabte.