El Tsunami Democràtic no s'atura. A través d'un comunicat han anunciat una sèrie de prioritats per als pròxims dies. La primera és precisament que les marxes d'aquest dimecres, dijous i divendres siguin un èxit. Així mateix han exposat que "treballen perquè cadascuna de les 250.000 gotes que ja formen part de la nostra xarxa concentrin esforços per fer que les tres accions siguin un èxit". D'aquesta manera han destacat que "tot el protagonisme, ara, a les iniciatives en marxa".

La segona és que el màxim de gent possible s'instal·li l'app i la tingui operativa. "L'aplicació ens permetrà actuar amb més precisió i eficàcia en el llarg camí de la desobediència civil no violenta que tot just comença ara". Remarquen que "és fonamental que tothom la tingui instal·lada i validada". Per validar-la comenten que cal buscar persones que tinguin els codis QR.

D'aquesta manera han assegurat que també treballen per tenir a punt una app per a iPhone. 

tsunami democratic comunicat

Finalment, la tercera prioritat és que "tot i la brutalitat policial d'aquests dies, completament inacceptable i per la qual exigim que s'assumeixin responsabilitats polítiques, sempre cal impedir, en qualsevol acció, que algú pugui promoure la violència o transformar l'acció en actes violents".

Així, destaquen que des del Tsunami Democràtic només impulsen accions en el marc estricte de la disciplina no-violenta. "La no-violència és una estratègia fonamental del nostre moviment, per convicció i efectivitat".

A més a més, insisteixen que la "no-violència és l'eina més potent que tenim per fer evident la demofòbia de l'Estat espanyol, que fins ara només ha fet servir la força, la violència i la repressió per abordar aquest conflicte polític".