Aquest dilluns a la nit, després de donar per acabada l’acció d’aturar l’activitat a l’aeroport de Barcelona, el Tsunami Democràtic ha anunciat a través del seu canal de Telegram una aplicació mòbil per tal de poder-se coordinar.

Els problemes, però, no han trigat a arribar. La resposta massiva ha saturat els servidors i s’ha facilitat un altre enllaç.

A través de Twitter es pot comprovar que milers de persones han intentat descarregar-se l’app anunciada. Després de superar alguns problemes tècnics, els que ho han aconseguit amb èxit s’han trobat amb una nova dificultat.

app tsunami

Una vegada dins, l'app demana un codi QR que algú t'ha de facilitar. Sense codi és impossible registrar-s'hi.

Si no tens un QR, la mateixa app comenta que una persona de confiança te'n pot facilitar un. També es diu que es pot seguir tota l'actualitat del Tsunami a través del canal de Telegram. Per altra banda, alguns usuaris han comentat que tot i tenir el QR el registre no s’acaba de completar.

Per altra banda, també han dit a través de les xarxes socials que l’app només es pot descarregar per telèfons Android i no pel sistema d’iOS, de l’iPhone.