En plena polèmica per l'apartament de luxe que ocupa la presidenta de la Comunidad de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, per 80 euros al dia, el PP contraataca amb la vicepresidenta Carmen Calvo i el fet que passés la quarantena pel coronavirus en un àtic de luxe propietat de l’Estat malgrat tenir un pis a la capital de l’Estat.

Com a reacció a l’allau de crítiques que li han caigut des del PSOE i Podemos a Díaz Ayuso, alts càrrecs del PP han posat en qüestió que la vicepresidenta segueixi ocupant l’àtic propietat de l’Estat on va passar la quarantena enlloc d'anar a casa seva. Fonts del partit citades per El Confidencial Digital destaquen que mentre Ayuso es paga de la seva butxaca el seu allotjament, el de la vicepresidenta “el paguen tots els espanyols".

Quarantena

Carmen Calvo, que va estar ingressada per coronavirus a la Clínica Ruber, va passar la quarantena en una residència oficial de 230 metres quadrats a la Plaça d'Espanya, un àtic de 230 metres quadrats on han viscut temporalment altres polítics com Mariano Rajoy o Javier Arenas.

El Confidencial assegura que la vicepresidenta Calvo es va traslladar a aquest immoble abans de caure malalta, extrem que no ha estat confirmat per la Moncloa, que admet que encara hi resideix “per motius de seguretat”.