Carmen Calvo ja ha rebut l’alta hospitalària, després d’haver donat positiu per coronavirus. Segons ha informat la Moncloa, la seva evolució és positiva i, per prescripció mèdica, continuarà el tractament mèdic necessari al seu domicili, en règim d’aïllament. La vicepresidenta espanyola va ser ingressada diumenge a la tarda per una infecció respiratòria i ahir va donar positiu per la Covid-19. Justament aquest dijous té agendada la reunió setmanal de secretaris i subsecretaris, on es prepara el següent consell de ministres. Si no, l'hauria presidit el vicepresident segon Pablo Iglesias.

Des de l'executiu espanyol expliquen que "la vicepresidenta Carmen Calvo ha rebut aquest matí l'alta hospitalària" i que "l'equip mèdic que l'està tractant per Covid-19 considera que l'evolució del seu estat de salut és positiva i no necessita hospitalització". És per això que, "per prescripció facultativa, seguirà el tractament mèdic necessari al seu domicili, mantenint l'aïllament".

La mà dreta de Pedro Sánchez al consell de ministres va ser ingressada diumenge a la tarda a la Clínica Ruber de Madrid per una infecció respiratòria. Se li va realitzar una primera prova per coronavirus, que va donar negatiu però que els metges no van considerar "concloent". En la segona prova, el resultat de la qual es va fer públic aquest dimecres, va donar positiu per al virus.

El de la vicepresidenta primera és el tercer cas de coronavirus conegut al consell de ministres, juntament al de les ministres d'Igualtat i Política Territorial, Irene Montero i Carolina Darias, que ja havien estat diagnosticades. Begoña Gómez, esposa del president Pedro Sánchez, també va donar positiu.

 

Segueix aquí l'última hora sobre el coronavirus Covid-19 a Catalunya, Espanya i el món