El periodista de TV3 Aitor Álvarez ha estat assetjat mentre feia un directe durant la manifestació contra desnonaments que ha circulat pel centre de Barcelona el vespre d'aquest dissabte.

Mentre el periodista estava explicant el directe el recorregut de la protesta i els motius que l'havien provocat, un encaputxat ha estirat el cable del seu micròfon per intentar emportar-se'l. Tanmateix, Álvarez ha pogut aguantar l'estirada i ha seguit fent el directe amb la màxima normalitat que li han permès els manifestants.

I és que, segons després, un altre dels assistents li ha llançat una bossa d'escombraries, tal com ha explicat el mateix periodista durant la seva connexió. Tanmateix, Álvarez ha continuat amb l'explicació fins a poder finalitzar la connexió.

La manifestació, que ha ha començat a la plaça de la Catedral de Barcelona i ha passat per la plaça Sant Jaume, ha acabat a la plaça Sant Miquel, just darrere de l'edifici principal de l'Ajuntament de Barcelona. Un cop allà, els convocants han desconvocat la marxa, però algun grup ha trencat els vidres de la façana d'un dels edificis del consistori i han llançat pedres i petards contra la Brigada Mòbil dels Mossos, que ha irromput a la plaça i ha dispersat els concentrats.

Entre corredisses i persecucions pels carrerons de Ciutat Vella, agents de paisà han detingut un jove que hauria participat en els aldarulls de la protesta.

Vídeo: Guillem RS