La Fiscalia General de l'Estat no deixa de sumar crítiques després de l'obertura de l'any judicial. Aquest cop ha estat el diputat electe de Junts per Catalunya al Congrés  Jordi Sànchez, que en una piulada ha mostrat la seva sorpresa pel fet que la Memòria de 2018 presentada per la fiscal general de l'Estat, María José Segarra, posi la seva atenció en com s'ha de vigilar els presos i no digui ni una paraula de la "injusta presó preventiva de Sandro Rosell".

Sandro Rosell va complir gairebé dos anys de presó preventiva per ser, finalment, absolt dels delictes que l'acusava la fiscalia i pels quals va demanar sis anys de presó.

La fiscal general, en l'acte celebrat ahir dilluns al Tribunal Suprem, va reclamar que s'acati la sentència del judici al procés​, va posar en dubte la professionalitat dels funcionaris de la presó de Lledoners, on compleixen presó preventiva els presos polítics, i va posar en dubte la conveniència que, un cop sentenciats, compleixen condemna en centre penitenciaris de Catalunya.