Ja hi ha convocades noves manifestacions a diverses ciutats de Catalunya per protestar per tercer dia consecutiu contra l'empresonament del raper Pablo Hasél. En els vespres d'aquest dimarts i dimecres, els Mossos han detingut un total de 51 persones: 18 de la nit de dimarts i 33 de la nit de dimecres.

A més, una manifestant ha perdut un ull a causa d'un tret de foam per part de la policia catalana, fet que ha comportat diverses conseqüències polítiques, com és l'anunci d'una investigació per part de la conselleria d'Interior i l'exigència de la CUP de dissoldre la Brigada Mòbil

El col·lectiu d'advocats Irídia, que porta la defensa de la víctima de foam, ha instat "tots els grups parlamentaris de Catalunya a realitzar una anàlisi en profunditat sobre el model d'avaluació, investigació i control del cos de Mossos". I insisteix que "és urgent i confiem que s'aprovi en la primera Comissió d'Interior del Parlament configurar una comissió".

A Barcelona, la protesta està convocada a les 19h a la plaça Tetuán  per part d'un grup, a priorir minoritari, que porta per nom 'Acabem la partida'. A Sabadell, la protesta també serà a les 19h davant dels jutjats. A aquest mateixa hora a Tarragona està convocada tota aquella gent que estigui en contra de l'empresonament del raper a l'estàtua dels Despullats. A Lleida, la manifestació serà a les 19:30h al local de la PAH. A Valls, la protesta serà a la plaça U d'octubre a les 19:30h.

Fora de Catalunya, per ara hi ha convocades protestes a València, a les 19h a Sant Agustí; a Vitòria, a les 20h a la plaça de la Virgen Blanca; a Barakaldo, a les 19:30h davant dels jutjats; i a Salamanca, a les 19:30h a la plaça Major.

La majoria de detinguts en les darreres 48 hores ja han sortit en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. Es preveu que al llarg del dia d'avui i dels propers dies vagin compareixent davant els diferents jutges la resta dels detinguts en els incidents.

Els detinguts han rebut a les diverses ciutats on es van produir les detencions el suport de veïns i veïnes en forma de noves protestes davant de comissaries i jutjats exigint la seva llibertat. 

Per altra banda, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha convocat una vaga estudiantil per aquest divendres sota el lema 'Amnistia i independència'.