El fiscal Miguel Ángel Carballo ha volgut ser molt incisiu avui en la segona part de l'interrogatori del comissari Joan Carles Molinero. De resultes d'això, aquest ha acabat donant tants detalls del pla de detenció dels membres del Govern que han anat a favor de la defensa del major Josep Lluís Trapero.

Molinero ha explicat que hi havia un document amb els noms dels consellers i els comissaris que els havien de detenir que era "altament sensible", i ha dit que la poca documentació que es va elaborar per escrit es va "destruir" quan el dispositiu ja no va ser necessari.

 

El comissari Joan Carles Molinero ha negat "connivència" de Trapero amb el procés independentista. Durant la seva declaració a l'Audiència Nacional i a preguntes de la defensa del major, ha dit que no només no el veia alineat amb el procés sinó que, per contra, "el que notava era un allunyament de l'entorn polític que hi havia al Govern". Molinero també ha afirmat que a l'expresident Puigdemont "no li podia quedar cap dubte" que els Mossos complirien amb els manaments judicials. "No només en les reunions mantingudes, sinó també en algunes actuacions públiques del cos", ha insistit.