Jordi Sànchez serà el cap de llista de Junts per Catalunya per a Barcelona si demà el consell nacional del partit ho ratifica. L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ho té clar: "Jordi Sànchez és també el meu candidat" ha dit després que avui La Crida avalés aquesta opció

Mas ha fet aquestes declaracions al programa Preguntes Freqüents de TV3, on ha admès que tot i que no estar a la primera línia política "l'acord a que s'arribi", per a ell, "serà bo". 

L'expresident ha explicat que igual que Junts pel Sí, els valors fundacionals de Junts per Catalunya "van més enllà del que és un partit estricte", ja que intenta aglutinar gent de diverses sensibilitats "que junts volen aconseguir un mateix objectiu". Per aquest motiu no és estrany que Jordi Sànchez encapçali la llista tot i venir del món associatiu, ha dit. 

Mas s'ha mostrat convençut que demà hi haurà un acord definitiu però ha destacat que "el que és important" és que "tanta gent diferent puguin anar junts". Això evidencia una sortida "de les cotilles més estrictes" per "obrir-se en un ventall de la societat, que al final és que el que desperta millors sensibilitats", ha dit. 

Amb el mateix objectiu ha de treballar La Crida, segons Mas, que ha d'aplegar "el màxim de gent fora d'ERC i de la CUP". 

Preguntat sobre la presència del diputat al Congrés, Carles Campuzano, a la llista, Mas no ho ha donat per fet i ha expressat que "la renovació no és negativa".