Marcos de Quinto, el número 2 de Cs a la llista per Madrid als comicis de diumenge, també seguirà els passos d'Albert Rivera i deixarà la política durant les properes setmanes, tal i com assegura el digital Vozpopuli

El també expresident de Coca-Cola, ha explicat que deixarà la formació quan s'hagin repartit les tasques dels 10 diputats que Cs va aconseguir a les eleccions i quan s'hagi fet el relleu a la cúpula de la formació unionista. 

Després de sentir que Rivera deixa el partit i la política, de Quinto ha dit a persones de la seva confiança que "no es vol eternitzar en la política" i que deixarà el partit sense "fer soroll i sense ocasionar problemes".

Precisament per ser discret, explica el digital, Marcos de Quinto esperarà un "període de transició" (de diverses setmanes) fins que es formi el nou grup parlamentari. Rivera va ser qui va fitxar l'empresari i ara aquest considera que el seu pas per la política "estava lligat a Rivera".

La renúncia a l'acta de diputat de Marcos de Quinto, explica Vozpopuli, comportarà que la llista de Cs per Madrid corri un lloc i que al Congrés hi entri la número cinc Patricia Reyes.