Catalunya torna a sortir al carrer aquest dimarts en solidaritat amb Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, que avui fan tres mesos a la presó de Soto del Real.

Però no en seran els únics. Des de la distància, els catalans a l’exterior també faran sentir la seva veu.

Les ANC, els CDR i la plataforma With Catalonia han sumat forces per organitzar aquesta tarda manifestacions en diverses ciutats europees. Està previst que se signi col·lectivament una “mega postal” que després serà enviada als presos.

França

Un dels col·lectius més mobilitzats de catalans a l’exterior, el de París, es concentrarà a les 18:30 al número 43 de la Fontaine des Innocents.

També a França, i a la mateixa hora, els catalans de Niça protestaran a la Place du Palais de Justice.

Itàlia

El CDR de Milà ha organitzat l'única concentració pels Jordis prevista a Itàlia, que tindrà lloc a les 19h00 a la Via dei Mercanti.

Regne Unit

La Parliament Square de Londres s’omplirà de groc pels Jordis a les 18:30 d’aquest dimarts. “Tres mesos sense ells”, diu l’eslògan de la manifestació.

Bèlgica

Ben a prop de Carles Puigdemont i dels altres consellers desplaçats sortiran al carrer els catalans de Bèlgica. Serà a partir de les 18:30 a la Ladeuzeplein de Lovaina (Flandes).

Polònia

Els catalans de Varsòvia també pintaran de groc la seva ciutat d’adopció. Estan citats a la Kolumna Zygmunta a les 18:00.

Un dels grans objectius d'avui dels catalans a l’exterior serà fer-se sentir entre la població autòctona -d’aquí que es manifestin en punts clau- perquè s’afegeixin a les concentracions.