L'ANC i Òmnium han organitzat concentracions arreu de Catalunya el pròxim dimarts per recordar que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart porten tres mesos a la presó de Soto del Real.

Les dues entitats sobiranistes han convocat a tots els catalans davant dels ajuntaments del país a les 20:00h del vespre, però a Barcelona la concentració serà a la cruïlla entre els carrers Casp i passeig de Sant Joan. Per anar al punt de trobada de la capital catalana es faran cinc columnes que recorreran part de la ciutat fins arribar al lloc.

 

La capçalera de la manifestació baixarà fins l’Arc de Triomf, a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Sota el lema ‘Som gent de pau: llibertat’, les entitats tornaran a exigir la llibertat de tots dos dirigents, empresonats a través de mesures cautelars. 

L’acte polític que tindrà lloc al passeig Lluís Companys de Barcelona estarà presentat per l’actriu Marta Millà i comptarà amb intervencions d’Arcadi Oliveres, economista i activista per la justícia social i la pau, i Mercè Barceló, catedràtica de Dret Constitucional i coordinadora del Col·lectiu Praga.

Al final de l’acte hi haurà parlaments dels vicepresidents de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, Agustí Alcoberro i Marcel Mauri.