Luís Figo s'ha fotut de Gabriel Rufián per la investidura i ha rebut per totes bandes. Tot ha començat quan l'exfutbolista portuguès ha respost a una notícia sobre el discurs del líder d'ERC en el debat d'aquest dimecres, que va fer servir per recordar a Pedro Sánchez que depèn de l'independentisme per governar i li va advertir que "no se la jugui". "Que chulito el pseudo catalán", ha dit Figo, amb una emoticona d'una persona amb ulleres i dents llargues —que fa referència a una persona rareta—. Greu error.

🔴 Investidura de Pedro Sánchez, DIRECTE | Última hora de la votació

Rufián, que passa molta estona a Twitter, li ha tornat el cop... i amb interessos. El republicà s'ha limitat a respondre amb un enllaç a un lloc web de l'Agència Tributària. "Pagar, ajornar i consultar", s'hi llegeix. És l'espai on les persones poden consultar i pagar els seus deutes amb Hisenda, com bé deu saber Figo. I és que l'exfutbolista va ser condemnat l'any 2012 a pagar 2,4 milions d'euros per frau en les seves declaracions d'IRPF durant la seva època al Barça, motiu pel qual ambdues persones ja es van enganxar fa uns anys.

A banda, molts tuitares s'han dedicat a respondre al tuit de Figo i a ridiculitzar-lo pels seus lligams amb les dretes espanyoles. Les xarxes socials s'han omplert d'insults i acudits contra l'exfutbolista, que amb el seu tuit més aviat racista ha aixecat polseguera. Heus aquí un exemple:

Acorralat, Figo ha tornat a respondre a Rufián i provar sort amb un nou intent de cleca. Ha insistit en el terme "pseudo catalán", li ha dit que no es posi nerviós i que té "4 años más para chupar del bote". "Y eso que ibas a estar solo 18 meses", ha afegit, en referència a unes declaracions de fa molt temps del dirigent republicà. També ha parlat dels seu problemes amb l'Agència Tributària: "Has de ser més creatiu, estimat". "Potser no cal pagar a partir d'ara ja que entro també en l'amnistia catalana", ha dit, ja que fou condemnat l'any 2012.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!