El líder de Vox a Barcelona, Ignacio Garriga, ha demanat perdó per haver justificat els aldarulls que grups d'extrema dreta van protagonitzar el passat divendres 30 d'octubre després d'una manifestació contra les restriccions.

"El vídeo que vaig utilitzar no es correspon amb el missatge que volia transmetre. Em vaig indignar pel fet que una colla de malànimes, als que coneixem bé a Catalunya (menes i antisistema), permetessin als de sempre caricaturitzar famílies i treballadors enfonsats", ha tuitejat aquest diumenge.

"Famílies i treballadors, persones, que ho estan perdent tot i que es veuen forçades a sortir al carrer a manifestar-se, a defensar-se pacíficament d'un govern que els ha portat a la ruïna. Per això em vaig equivocar amb el vídeo i per això em disculpo amb ells", ha afegit.

Garriga havia justificat divendres els aldarulls compartint un vídeo on es veien escenes dels incidents amb el següent missatge: "Els anomenen "negacionistes". Són treballadors a l'atur, pares sense nòmina per alimentar els seus fills, autònoms que no tenen feina i que avui han vist la seva quota augmentada. Espanyols corrents de Barcelona, fins al capdamunt de ser empresonats i condemnats a la misèria".

De fet, el mateix Garriga va protagonitzar ahir una batussa a les xarxes amb el líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, i el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, per aquest tema.