Dues urnes -de les de l'1-O. Una per votar el tàndem de president i secretari general i l'altra per escollir, d'entre trenta-vuit persones, els altres 19 membres de la direcció. 

Com ja s'ha explicat, s'han presentat dues candidatures. L'oficial, la majoritària, és la que impulsen Jordi Sànchez i Toni Morral, que es proposen com a president i secretari general respectivament i que per a la resta de la cúpula presenten noms de pes com Elsa Artadi, Damià Calvet, Laura Borràs, Ferran Mascarell o Josep Andreu -aquest últim, membre d'ERC-. L'altra candidatura, que promou l'entorn d'Agustí Colominas, es presenta no com a alternativa, sinó com a complementària. De fet els seus promotors, Jordi Farrés i Oriol Izquierdo han demanat a l'assemblea que no els votin. 

És a dir, la intenció de la candidatura 'B', la no oficial, és que s'obri la votació a l'hora d'escollir la resta de 19 integrants de la direcció, però no discuteixen en cap cas que són l'expresident de l'ANC, Jordi Sànchez, i el diputat Toni Morral els qui han de liderar la Crida com a president i secretari general. Ara bé, com que la votació de la resta de la llista serà oberta, aspiren a posicionar algun dels seus noms entre els nous dirigents, perquè consideren que hi ha un excés de "desembarcament del Govern a la direcció". 

Els resultats de la votació, en la qual participen unes 4.000 persones i que acaba de començar, acabarà a les tres de la tarda. De moment ja s'ha aprovat la ponència organitzativa, per votació a mà alçada i pràcticament per unanimitat (2.125 a favor, 11 en contra i 63 abstencions). Un dels punts clau és el compromís de la Crida de dissoldre's un cop s'assoleixi la República catalana.