Jordi Turull ha clavat diverses cleques al fiscal Jaime Moreno durant el seu interrogatori aquest matí al Tribunal Suprem en la quarta sessió del judici al procés. Turull, que ha hagut de demanar en diverses ocasions al magistrat Manuel Marchena que no fos interromput pel fiscal, ha entomat amb força i amb dosi d'ironia les preguntes de la fiscalia. El fiscal Moreno, que té per costum tallar les declaracions dels acusats per tal de posar-los nerviosos, no ho ha aconseguit amb Turull.

Una mostra ha estat la resposta del conseller a la pregunta del fiscal sobre si era soci d'Òmnium Cultural, OC per al ministeri públic. "No em consta que ser soci sigui cap delicte, no ho era durant el franquisme..."

En un moment de l'interrogatori, el conseller ha fet de traductor de català al fiscal. Amb ironia Turull li ha etzibat: "No m'imaginava que hagués de fer-li de traductor".

En un altre moment, quan l'interrogava sobre el 20-S i els fets a la Conselleria d'Economia, Turull li ha recordat que hi va haver un altre fet del qual no en parla la fiscalia: "l'intent d'escorcollar la seu de la CUP sense ordre judicial".

En una altre moment, Turull ha retret al fiscal Moreno el seu desconeixement sobre Catalunya i el moviment independentista, i ha arribat a parlar de manca de respecte. "Els ciutadans de Catalunya no són ovelles", li ha arribat a dir, per explicar-li que l'independentisme va de baix a dalt.

Capítol a banda ha merescut la tria i lectura que ha fet el fiscal de les piulades de Jordi Turull. Una tria esbiaixada, a parer del conseller, que en un moment donat li ha hagut de recordar al representant del ministeri públic que quan un es presenta a unes eleccions és per guanyar. "No direm a la gent que votarem i perdrem."