Hores després que el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, abandonés la presó per gaudir del seu primer permís penitenciari, Jordi Sànchez ha avançat que no té previst sortir de Lledoners de permís abans del 25 de gener.

Sànchez, a través d'una piulada, agraeix l'interès als periodistes que són a la porta de la presó de Lledoners, però els avisa que no té intenció de gaudir del seu permís de 48 hores abans del 25 de gener "per motius d'agenda familiar".

El permís a Cuixart i Sànchez ha arribat després que dimecres la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima de la conselleria de Justícia resolgués favorablement la seva petició. Tots dos presos estan classificats en segon grau i ja han complert un quart de la condemna —dos anys i mig—, a més d'altres requisits, com bona conducta i previsió d'un retorn garantit a la presó.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat