"Jo exigeixo l'absolució. Qualsevol altra resolució situarà a l'Alt Tribunal en un fangar davant l'opinió pública i la justícia europea". Així de contundent s'ha mostrat Jordi Sànchez en una entrevista a El Independiente. "Si sóc condemnat, no demanaré cap indult", ha exposat.

"És una qüestió de dignitat i coherència personal i política. Sortiré de la presó demostrant la meva innocència i com d'arbitraris han estat els magistrats fins avui". Preguntat per si l'esperança és al Tribunal d'Estrasburg, Sànchez ha contestat aclarint que "confio que amb anterioritat el Suprem apliqui justícia i recuperi el sentit comú".

"Hi ha ara una opinió que s'expressa amb certa naturalitat on es diu cada vegada més que no se sosté ni la rebel·lió ni la sedició" i ha volgut deixar clar que "és xocant el número de veus de persones molt rellevants en la vida judicial espanyola, per a res sospitoses de donar suport a la independència de Catalunya, que ja adverteixen sense pèls a la llengua que no hi ha indicis de rebel·lió ni de sedició". 

>