Corinna ha publicat un nou pòdcast aquest dilluns, el número set de la sèrie en què es dedica a explicar tots els detalls sobre la seva relació amb Joan Carles I, tant els millors moments de la seva "estreta amistat", com també els pitjors, protagonitzats per les amenaces de l'emèrit a la princesa alemanya, que ha assegurat que ha arribat a patir per la seva vida. Ara, en el capítol d'aquest dilluns, anomenat "Una alma oscura. Juan Carlos, la conspiración y los audios de Villarejo", l'empresària entra en detalls de la seva relació amb l'excomissari i com va ser víctima d'un robatori en un dels seus luxosos pisos. Aquest és el penúltim episodi de la sèrie Corinna y el Rey, que es pot escoltar en format pòdcast a través de les plataformes i que permet a Corinna explicar els detalls de la seva relació, tot i que la majoria ja s'havien difós abans. Aquest és el primer episodi que es publica després que la justícia britànica donés la raó a Joan Carles sobre la seva immunitat, l'últim front obert judicial que li quedava a l'emèrit, que ara ja s'ha tancat. 

Corinna, malversadora? 

Una de les principals revelacions de la princesa és que els serveis secrets espanyols, és a dir, el CNI, van intentar crear un pla per implicar-la en un delicte de malversació. Una idea que a Joan Carles I li va semblar perfecta. Així, explica que el CNI va entrar al seu apartament a Mònaco, on guardava informació important, i se la van emportar per poder-la acusar de ser una lladre, segons ella mateixa explica en aquest capítol. Com ho sap? Doncs perquè quan es va reunir amb el comissari Villarejo, aquest li va mostrar els documents, que si bé s'haurien pogut falsificar, reconeix que li van semblar "molt reals". "He vist molts documents governamentals i això no era una falsificació barata. Part del contingut només l'haurien pogut extreure dels arxius robats de la meva oficina a Mònaco", explica l'examant de Joan Carles I. 

Mentre Joan Carles I intenta tornar a Espanya per Nadal, tot i que sap que necessita el vistiplau del seu fill Felip i que, a més, no podrà trepitjar el Palau de la Zarzuela, Corinna l'acusa ara d'intentar gravar-la amb un micròfon ocult. Amb aquest, intentava implicar-la en alguna mena de delicte fiscal, però l'alemanya se'n fot d'ell, ja que no tenia cap mena d'estil per fer de detectiu: en lloc de dissimular, l'emèrit s'inclinava cap endavant de manera òbvia i era molt insistent amb ella, tal com explica en el seu pòdcast. Tot i que encara en queda un per completar la sèrie, que s'estrenarà la setmana vinent, queda clar que Corinna no es vol quedar sense dir res. 

Joan Carles volia que tothom odiés Corinna

A més, no només parla dels negocis bruts de Joan Carles I, sinó també de la seva vida íntima i personal, que, recordem, transcorre durant el matrimoni dels emèrits. En aquest sentit, en l'últim episodi, l'empresària assegura que, tot i que després de la seva relació durant mesos van continuar mantenint una bona amistat (durant la polèmica cacera de Botswana que va ser el principi de la fi del seu regnat ja no eren parella, però sí amics), la seva relació personal es va acabar espanyant també. Per això, l'emèrit, despitat, va obrir un grup de WhatsApp amb la resta d'exmarits de Corinna i els seus fills, on la desprestigiava. Sota el polèmic nom de The Pride, en anglès vol dir "orgull" però també "manada" d'animals. A més, per acabar-la de destruir, l'emèrit es va reunir amb la filla de Corinna i la besàvia dels seus fills en un vaixell, amb la intenció que es trenquessin les relacions familiars: Corinna reconeix haver plorat durant setmanes i plantejar-se si volia seguir endavant.