La Sala Penal de l'Audiència Nacional tanca la porta de manera definitiva a la possibilitat de reobrir la peça 'Carol' del cas Villarejo, que investigava el suposat encàrrec de Corinna Larsen a José Manuel Villarejo per tal que l'excomissari investigués a una assistent personal de l'examant del rei emèrit Joan Carles I. Presumptament, Corinna hauria traslladat la seva inquietud a l'expolicia sobre aquesta assistent, donat que creia que filtrava dades de la seva vida privada. Podemos, que exercia l'acusació popular, havia presentat un recurs per sol·licitar que se seguís indagant, però els magistrats de la Secció Tercera s'han mostrat favorables a la decisió del jutge instructor, Manuel García Castellón, de donar per arxivada la causa.

La formació lila demanava que declaressin Corinna Larsen, Álvaro Jaime de Orleans-Borbón, Juan Miguel Villar-Mir, Juan Villalonga o Dante Canónica. Dins del recurs, també sol·licitaven que es constituïssin comissions rogatòries a Suïssa, Mònaco, al Marroc i al Regne Unit, i que es fes oferiment d'accions a la presumpta víctima de l'encàrrec. Aquest procediment consisteix a concedir a la persona perjudicada la possibilitat de formar part d'un procediment penal de forma activa.

La Secció Tercera de la Sala Penal, que presideix el jutge Alfonso Guevara, s'ha alineat amb el que havia resolt García Castellón, que era l'arxivament de la peça per no haver pogut acreditar "ni tan sols en un estadi inicial" a través de les trucades de telèfon i correus electrònics que Larsen encarregués a l'excomissari Villarejo que espiés a la seva assistent personal.  

L'Audiència manifesta que les diligències interessades "no són pertinents perquè es refereixen a fets sense transcendència penal". També apunten sobre la manca d'idoneïtat per reobrir la peça que s'ha acordat el "sobreseïment" de les actuacions, o aquestes diligències s'estan investigant a la peça principal, o bé que per a ser perseguits en territori espanyol cal que la persona afectada o el Ministeri Fiscal presentin querella.

Arxivada l'octubre de 2020

El jutjat d'Instrucció número 6 de l'Audiència Nacional, presidit per García Castellón, arxivava la peça el mes d'octubre de 2020. La Fiscalia Anticorrupció s'havia posicionat a favor del tancament de la causa. La interlocutòria establia que "no hi ha elements suficients que permetin constatar la comissió de delictes de suborn ni de revelació de secrets".

A l'agenda personal de Villarejo, en canvi, constaven algunes anotacions que podien inferir que s'havien produït contactes entre ambdós. En concret, en una nota del 26 d'octubre de 2016, hi ha apuntat "veure'ns a París dia 8 amb Corin". Pràcticament un mes més tard, s'hi llegia: "La qüestió de Corin molt bé". La interlocutòria també detalla que la Policia va informar, després que el jutge donés l'ordre, que Villarejo no havia fet consultes als arxius del cos policial entre l'octubre de 2016 i el novembre de 2017, fet que allunyava que es trobessin indicis sobre aquest presumpte encàrrec.

Aquest suposat encàrrec transcendia després que sortissin a la llum uns àudios sobre una trobada entre ambdós a Londres l'any 2015, on Corinna també explica que Joan Carles I tenia comptes a Suïssa i que ella li feia de testaferro pel presumpte cobrament de comissions derivades de l'adjudicació de les obres de l'AVE a La Meca.