Corinna no perd oportunitat de carregar contra Joan Carles I, amb qui durant anys van tenir molt més que una amistat, en el seu pòdcast, "El Rei i jo". Després d'explicar alguns dels detalls més íntims de la seva relació en els capítols previs, en el que s'estrenarà dilluns narra les parts més dures, que fins i tot, van acabar derivant en amenaces de mort, segons la princesa alemanya, que van fer que patís per la seva vida, a causa dels polèmics 65 milions que els saudites van "regalar" a Joan Carles I a través d'ella. A més, en aquest pòdcast que se situa quan el rei ja ha abdicat, embolicat en tots els escàndols marcats per la cacera de Botswana, en favor del seu fill Felip VI, i l'emèrit seguia insistint a l'empresària perquè es casessin i ella es convertís en "princesa de Borbó", un títol que no existeix i que, a més, Corinna sabia que no podria rebre mai: "No me'l vaig prendre seriosament, sinó com un home que estava bastant desesperat". Anys després d'aquelles converses, Corinna diu que sempre havia sabut que el seu matrimoni era un somni impossible. 

Sis mesos després de la seva abdicació i amb motiu del seu 50è aniversari, Joan Carles I va trucar a la seva examiga per, segons ella, amenaçar-la de mort, a través d'una conversa fugaç però clarificadora: Joan Carles I li va recordar que era a Aràbia Saudita pel funeral del rei Abdalá, cosa que ella va interpretar com una amenaça. Aquestes sorgeixen arran, com gairebé sempre, dels diners, ja que l'emèrit volia recuperar els 65 milions que li havia regalat a Corinna i que procedien dels saudites. Pocs mesos després de l'abdicació li va demanar que li pagués vols privats o hotels de luxe amb aquests diners que li hauria concedit com una "compensació", segons les paraules d'ella. "Imaginat que li diuen al rei de l'Aràbia Saudí que aquell generós regal que li havia fet el seu germà a un amic l'havia robat una dona malvada", reflexiona l'alemanya en el seu pòdcast, que recorda que tot plegat passava quan encara no havien assassinat a Jamal Kashoggi i, per tant, "el món encara no era conscient del que significava ser a la llista negra d'un país com aquest". 

Volien que Corinna se suïcidés 

Amb tot, ella si que n'era conscient i aquesta trucada de Joan Carles I el dia que complia 50 anys era per deixar-li clar les conseqüències a les quals s'enfrontava. Va ser llavors quan Corinna, explica ella mateixa, va prendre consciència de la seva situació i de fins a quin punt estava disposat a arribar Joan Carles. Aquestes amenaces van canviar-li la vida i va perdre l'esperança de "poder tornar a la normalitat, a la pau o a una vida feliç. Me'n vaig adonar el 2015 dels esforços que estava fent per destruir-me. Però no parlo ja de la meva reputació, sinó de la possibilitat d'una eliminació física o de provocar-me el suïcidi". Tot això es pot sentir en el primer avançament d'un pòdcast que sortirà a la llum dilluns 5 de desembre.