El tuit que el diputat d’ERC al Congrés Gabriel Rufián va fer dimarts criticant que els diputats de Ciutadans Juan Carlos Girauta i Toni Cantó haguessin canviat de partit al llarg de la seva trajectòria política ja ha obtingut resposta dels dos interpel·lats.

Primer va ser Girauta, que va justificar el seu trànsit per PSOE i PP abans d’arribar a Cs com un camí cap a la recerca dels seus objectius: “Espanya i llibertat”.

Posteriorment ha estat el torn de Toni Cantó, que en un tuit d’ahir dimecres carregava les tintes contra Rufián. Així, mentre Girauta va respondre amb moderació, l’actor Toni Cantó ha preferit defensar-se atacant i ha apostat per l’insult personal, a més d'assenyalar una relació causa-efecte molt propera a la demagògia.

“Si no existissin ximples útils sense escrúpols com Rufián, els terroristes serien fora de les institucions”, ha tuitat Cantó, amb una imatge adjunta en què es veu Rufián amb el líder d’EH Bildu, Arnaldo Otegi. Val a dir que actualment Otegi no té cap càrrec institucional precisament per una pena d’inhabilitació.