"Vergonya". Això és el que diu que va sentir aquest dissabte la portaveu del PSC, Eva Granados, per l'acte del Govern a l'exili a Waterloo. Ho ha dit en una entrevista al Via lliure de Rac 1 en què ha criticat que el president Quim Torra "vagi més a veure Puigdemont que els representants del poble, que som al Parlament".

En aquest sentit, ha considerat que sent "vergonya" quan veu Torra darrere del president a l'exili, Carles Puigdemont, i que la política catalana s'estigui situant en la "lògica dels gestos". Preguntada per la situació dels presos, Granados ha dit: "No considerem que hi hagi presos polítics, el que creiem és que hi ha hagut una situació molt complicada al nostre país". Ha afegit: "Sempre hem dit que la presó provisional la veiem desproporcionada i que amb la informació que tenim no creiem que hi hagi hagut rebel·lió".

Finalment, sobre la solució que ha de tenir el procés, la socialista ha dit que proposaran "una votació dins el marc de la llei". "El primer que cal fer per fer els deures és generar consensos a casa nostra que puguin ser recolzats per dos terços del Parlament", ha defensat.