La portaveu del Govern, Neus Munté, ha evitat polemitzar amb Anna Gabriel arran de les declaracions de la cupaire segons les quals Junts pel Sí havia intentat acorralar la CUP per "destrossar-los". Gabriel va fer aquestes declaracions entrevistada pel secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, a l’espai televisiu La Tuerka.

En declaracions a la roda de premsa posterior a la reunió de Govern, Munté ha assegurat que l’executiu català no se sent “interpel·lat per les declaracions de la CUP”, per afegir que les intencions del Govern en aquest moment passen per “l’aprovació dels pressupostos” i la “prioritat de primer ordre, que és fer el referèndum”.

Trobada dels dos vicepresidents

Pel que fa a la reunió prevista per aquesta tarda entre Oriol Junqueras i Soraya Sáenz de Santamaría, Munté s’ha limitat a afirmar que “hi ha voluntat que es produeixi la reunió” entre “els dos vicepresidents”, assegurant que desconeix lloc i hora i que tot depèn de “les atapeïdes agendes de tots dos”, i ha afegit que, en tot cas, “el vicepresident farà la valoració que estimi oportuna en el moment que sigui oportú”.

Finalment, pel que fa a una eventual reunió entre Mariano Rajoy i Carles Puigdemont, Munté ha assegurat que “no hi cap novetat”, a més de “desconèixer si la trobada entre els dos vicepresidents servirà per accelerar-la”. En tot cas ha assenyalat que espera que la trobada entre “els dos presidents es produeixi tan aviat com sigui possible”.