El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha dit aquest dissabte que "el carrer ha abandonat" el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, com, a parer seu, es va posar de manifest aquest dissabte en la manifestació a Madrid que va aplegar milers de persones i ha demanat al Partit Popular agafar el "relleu" de la gent que va sortir al carrer demanant un "canvi" al govern espanyol, informa Europa Press. "Quan un polític només pot sortir pel carrer més que envoltat d'un càsting de militants, s'ha d'adonar que ja no connecta amb el seu país. Quan al matí t'adones que no entens què està passant al teu país, és el moment d’abandonar la política", ha exigit.

Aquestes declaracions les ha fet en l'acte de presentació dels candidats del PP a les capitals de província celebrades a Madrid sota el lema 'A l'altura d'un gran país'. En l’acte hi ha assistit els presidents autonòmics, com la madrilenya Isabel Díaz Ayuso, l'andalús Juanma Moreno, o el murcià Fernando López Miras. També hi han anat diferents presidents regionals del PP com el navarrès Javier García, el basc Carlos Iturgaiz o la balear Marga Prohens.

Feijóo diu que Sánchez desconeix la realitat del país

Vint-i-quatre hores després de la manifestació ultra contra les polítiques del govern espanyol, Feijóo ha dit que Sánchez ha demostrat que "des del Falcon no veu amb exactitud el que passa a Espanya" i per això "compara la manifestació independentista de dijous passat a Barcelona durant la cimera hispanofrancesa que va tenir lloc aquest dissabte a la capital d'Espanya amb milers de persones al carrer”.

Així mateix, ha assenyalat que els actes de Sánchez al carrer són organitzats a través d'un "càsting" com el d'aquesta setmana amb jubilats "militants" jugant a la petanca. Segons ell, el president del govern espanyol "no pot sortir al carrer". "Sabeu per què? Perquè el carrer ha abandonat Sánchez i aquest, per tant, és el moment d'agafar el relleu del carrer, el relleu de la gent que viu al carrer, el relleu de la gent que ens està demanant pel carrer que hi hagi un canvi polític a Espanya", ha subratllat.

Feijóo ha criticat que el Govern hagi "fiat el seu destí" a una "combinació de propaganda i amnèsia" però ha advertit que hi ha molts fets que els ciutadans no podran "esborrar", com el que està passant amb la llei el 'només sí que és sí' i les rebaixes de penes a agressors sexuals, mentre el govern espanyol es nega a reformar aquesta norma. "Guanyarem la propaganda amb fets i arguments", ha asseverat.

A més, Feijóo ha fet referència a les crítiques que li fan des del PSOE, com que no sap gestionar o que és un “ultra i moderat alhora”. "Si intenten desacreditar-nos és perquè saben que cada dia més gent creuen en el nostre projecte. Si volen fer una pinça contra nosaltres és perquè saben que estem a punt de convèncer la majoria d'espanyols", ha remarcat.

El cap de l'oposició ha agregat que el PSOE "s'equivoca" quan considera que "tots els que l'han votat, el seguiran votant igual" a les eleccions del 28 de maig i ha avisat que un vot "prestat" als candidats del PSOE serà un "regal" per a Pedro Sánchez quan "no s'ho mereix".