Dures paraules de l'exdiputat de Catalunya Sí que es Pot Lluís Rabell contra la televisió pública catalana. Després que la diputada independent adscrita al PSC Beatriz Silva deixés anar que "costa d'entendre que una televisió pública jugui el paper d'assenyalar dues persones assumint a més les tesis d'un entrevistat" —fent referència a l'entrevista de dissabte al cantautor Lluís Llach—, Rabell li ha respòs que això passa "senzillament perquè TV3 funciona com una maquinària d'agitació i propaganda al servei del Govern".

I no només això. L'exdiputat ha carregat de valent contra TV3 i, sense cap tipus de problema, ha denunciat que la televisió catalana és "el contrari d'un servei públic amb criteris professionals, veraç, neutral, rigorós i equilibrat. Falta periodisme i sobra fervor patriòtic ben retribuït", ha afegit.

Davant d'això, el líder de Som Alternativa, Albano Dante Fachin, no s'ha pogut estar de respondre-li i, admetent que "TV3 ha de millorar sempre", li ha retret que "després del numeret d'ensenyar el vot en Coscu es va passar un mes anant a La Sexta, T5, Antena 3, La Ser, La Vanguardia, El País, etc", mentre li ha recordat que "els que no vam ensenyar el vot no vam ser cridats enlloc". "L'Ibexus va fer un monument", ha sentenciat.

Fachin feia referència al dia en què el Parlament va proclamar la República catalana com a Estat independent i sobirà, aquell 27 d'octubre en què Coscubiela va advertir als diputats independentistes que "han de donar la cara davant dels ciutadans, que han de saber el que vota cadascú".