El raper Josep Miquel Arenas, àlies Valtònyc, no se'n calla ni una. Avui, també ha volgut donar suport públicament a Tamara Carrasco, a qui la fiscalia demana set mesos de presó i inhabilitació especial per l'exercici del dret de sufragi durant la condemna.

A través de twitter, el mallorquí ha escrit: "Han volgut utilitzar a la Tamara com exemple de repressió, per atemorir a la resta i paralitzar-nos, però ella ha estat tot un exemple de dignitat. Si seguim el seu exemple, no ens aturarà ningú. Que mai cap represaliada camini sola".

El jutjat del Penal número 25 de Barcelona obre aquest dilluns vista oral contra l'activista Tamara Carrasco. El ministeri públic considera que Carrasco va cometre un delicte d'incitació de desordres públics i acusa l'activista d'haver enviat un missatge de veu a través de WhatsApp on "impartia directrius per accions reivindicatives dels CDR durant la Setmana Santa del 2018". 

A finals de maig del 2019, després de més d'un any, el jutjat d'instrucció número 24 de Barcelona ordenava l'aixecament del confinament de Carrasco. Les mostres de suport rebudes arriben de tot arreu de l'independentisme català. El mateix president Carles Puigdemont però també la secretària general d'Esquerra Marta Rovira o el cantant Lluís Llach, entre d'altres.