El diputat del PSC-Units Ramon Espadaler ha criticat avui "els talls de carreteres i la crispació social" que creu que es viu a Catalunya en les últimes setmanes, i ha deplorat l'acció dels Comitès de Defensa de la República (CDR).

"Al seu dia hi va haver una cessió de cert poder i de la legitimitat de fer política dels partits en el Parlament cap a la ANC i Òmnium, i ara cap als CDR, i això és una mala notícia", ha assegurat en una entrevista de RNE. Així ha valorat els talls al trànsit que s'han produït aquest matí a l'avinguda Meridiana i l'avinguda Diagonal de Barcelona, i a les carreteres AP-7 i N-340.

Espadaler ha celebrat que el president del Parlament, Roger Torrent, donés diumenge "un missatge de serenitat en un moment en què els ànims estaven molt exaltats", després de les manifestacions contra la detenció a Alemanya del president Carles Puigdemont.

Sobre els aldarulls que es van produir al terme de la mobilització a Barcelona, creu que "no responen a la majoria de les persones que es van manifestar, però cal aïllar i minimitzar les expressions violentes que no caben i no porten enlloc", ha afegit.