No s'ha volgut identificar, però sí que ha volgut deixar clar que creu que tots els independentistes haurien d'estar a la presó. Es tracta de Karl Jacobi, un empresari alemany que aquest dimarts ha assistit a un col·loqui del Cercle de Directius de Parla Alemanya del Círculo Ecuestre, i que ha intervingut en el debat amb el president del Parlament, Roger Torrent, per dir-li: "Voto perquè tots vostès vagin la presó".

Jacobi va arribar a Catalunya l'any 1984 i actualment dirigeix l'empresa ComVort Group Worldwide, una firma especialitzada en màrqueting, de la qual n'és també el fundador. L'empresa, creada l'any 1989, té seu a Alella (Maresme). Abans de crear aquesta empresa, havia fundat Jacobi & Partner Ltd i, segons detalla el perfil de la seva web, va estudiar diverses disciplines acadèmiques, des de la sociologia fins a la comunicació visual, incloent màrqueting i psicologia. 

Jacobi també ha acusat els independentistes de portar "30 anys mentint" amb les bondats inexistents que tindria, a parer seu, un Estat català. El comentari ha estat acollit amb aplaudiments majoritàriament, però també amb algun xiulet.