Vox ho ha tornat a fer. La formació d’ultradreta va triar Catalunya per donar el tret de sortida a la campanya electoral per a les eleccions del 10-N, en comptes de fer-ho des de Covadonga, com les altres vegades, i sembla que li ha portat sort.

Així, Vox ha aconseguit no només mantenir l'escó que va esgarrapar a les eleccions del 28 d’abril, sinó que n'ha tret dos. Concretament, han estat els candidats per Barcelona Ignacio Garriga i Juanjo Aizcorbe, que podran representar Vox al Congrés. 

"Ciutadans de Catalunya, ja som aquí", ha exposat Garriga quan ha sortit ha valorar els resultats de la formació des de l'Hotel Hilton de Barcelona, just després que ho fes el president del partit, Santiago Abascal, des de Madrid. Així, el diputat per Barcelona ha promès "persistir" fins a "conquerir el govern de la nació" amb la voluntat d'arribar fins a Moncloa. 

Al seu costat, també s'ha pogut veure a Aizcorbe, el segon diputat de la formació per Barcelona, que a les eleccions del 28-A es va quedar fora. 

Finalment, tot i les dificultats que ha tingut la formació per trobar un local, Vox ha seguit la nit electoral des de d’Hotel Hilton de Barcelona.