Vox s'ha convertit en la tercera força política a Espanya. "Vull fer-los una promesa: no els decebrem, no farem un pas enrere". D'aquesta manera ha volgut saludar el líder de la formació d'ultradreta, Santiago Abascal, des de la seu del partit al carrer Bambú de Madrid, als seus simpatitzants.

Abascal ha ressaltat que "fa 11 mesos no teníem representació en cap institució. Avui som la tercera força política d'Espanya". "Hem aconseguit ser el partit que més puja en vots i escons", ha remarcat. I entre crits de "a por ellos" ha insistit en el fet d'aconseguir "la gesta política més important d'Espanya". "Ara, milers d'espanyols que no se sentien representats tindran veu".

Amb crits de "Presidente", Abascal ha deixat clar que "per tenir més de 50 escons al Congrés vol dir que podrem recórrer totes les lleis lliberticides​ i anticonstitucionals al Tribunal Constitucional".

"Hem protagonitzat un canvi polític i cultural a Espanya", ha asseverat. "Hem obert tots els debats polítics prohibits i li hem deixat clar a l'esquerra que no té superioritat moral. Hem contribuït al perfeccionament de la democràcia espanyola". I ha subratllat: "Ara tenim una representació més fidedigna". 

El líder de la formació ha volgut anomenar, durant la seva compareixença, tots es escons que la formació ha rebut a Espanya. Especialment aplaudits han estat els 2 escons aconseguits a Barcelona. "Representem a tota la nació". Així, deixat clar als espanyols de les comunitats on no han aconseguit representació que poden estar tranquils perquè tindran 52 representants al Congrés. Vox ha aconseguit treure 28 escons més que a les eleccions del 28 d'abril.