La salutació entre la dona del conseller d’Interior a la presó, Joaquim Forn, i el rei Felip VI, és una de les imatges que ha deixat l’homenatge a les víctimes dels atemptats del 17-A.

En una entrevista al programa "Via lliure d’estiu" de RAC1, conduït per Maria Cusó, Laura Masvidal ha explicat que no tenia intenció “de protagonitzar res” però que volia “fer evident” que Forn no hi era: “Era un dia de recolliment i homenatge a les víctimes, vaig voler fer evident que no hi era i, no essent-hi jo, no es feia evident.” Masvidal ha reconegut que podia no haver saludat però “si volem fer evident que la situació no és normal, s’havia de fer significatiu”.

La dona de Joaquim Forn ha especificat que va ser ella qui li va dir que “no era jo a qui havia de saludar”. “No em va dir res, però les mirades i els gestos parlen”, ha destacat. En aquest sentit ha recordat que “no ens hem de sentir incòmodes” perquè “som a casa nostra”. “La situació és la que és i si se senten incòmodes, que se'n sentin”, ha etzibat.

Per a Laura Masvidal el dia d’ahir va ser intens i “dur”. Al matí l’homenatge a plaça Catalunya i a la tarda, l’homenatge davant la presó de Lledoners. Ha explicat que el conseller d’Interior està “bé, satisfet i agraït”, especialment pel gest de la samarreta signada per presos i funcionaris.