El conseller Joaquim Forn ha passat el primer aniversari dels atemptats del 17-A a la presó de Lledoners, on es troba en presó preventiva acusat dins la causa del referèndum d'independència de l'1-O. Això, però, no ha evitat que Forn rebés dins del centre mostres d'homenatge i agraïment per la seva feina durant aquells complicats dies.

Així ho ha explicat la seva esposa, Laura Masvidal, durant l'acte que l'ANC i Òmnium han organitzat fora de la presó. Masvidal ha assegurat que aquest matí, durant l'esmorzar, tots els presos han fet un minut de silenci en record de les víctimes dels atemptats i la tasca dels Mossos.

Després d'aquest record, han entregat a Forn una samarreta on hi havia escrit 'Gràcies, Quim!', juntament amb dedicatòries i missatges d'agraïment dels presos i funcionaris del centre penitenciari. Forn ha rebut la samarreta i, posteriorment, l'ha donat a la seva esposa perquè la mostrés durant l'acte de l'independentisme en reconeixement a la tasca del conseller i dels servidors públics.