El documental del 20-S estarà penjat a YouTube d'aquí a una setmana. Així ho ha anunciat el director de Mediapro, Jaume Roures, a El món a RAC1, on també ha posat damunt la taula que cap televisió l'ha comprat perquè diu que són "considerats contingut de part". Ara bé, sí que espera que, almenys, l'emetin televisions com la basca o la de les illes Balears.

Precisament per això, Roures ha lamentat que, tot i que sempre demana que en els documentals hi hagi el de l'altra part, encara no ha vist "les imatges dels nens i avis pegant a la policia". Ha insistit en la idea que tot i que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena asseguri que hi havia una "massa enfurismada atacant la Guàrdia Civil davant de la Conselleria d'Economia", ningú no li ha fet arribar les imatges que ho demostrin.

En aquest sentit, el director de Mediapro ha conclòs el tema amb una reflexió: "Les imatges gravades per les càmeres que porten els policies al cap, i que devien captar com els nens i els avis pegaven als policies, les ha vist algú?". S'ha autorespost subratllant que no: "Perquè no ha passat. No ha existit".

Roures ha expressat la seva incomprensió davant el procediment judicial al Suprem: "Potser al judici es demostra que no hi va haver rebel·lió. Però aquesta gent està a la presó". Justament per això, s'ha qüestionat que "per què serveix la instrucció", i també es pregunta que "d'on han tret el material per dir que hi ha hagut rebel·lió".

Tot plegat demostra, per Roures, com "estem arribant a uns nivells on dir el que pensa no només està mal vist sinó que potser et porta a la presó i et pot complicar la vida".