El diputat de Ciutadans al Parlament Martín Barra s'ha sumat aquest matí a la proposta del dramaturg Albert Boadella de tancar TV3 per a resoldre el conflicte català. Boadella, en una entrevista a El Mundo publicada aquest dimarts, proposa "tancar TV3 i tots els mitjans afins un parell de mesos i problema resolt".

Barra s'hi ha afegit amb un tuit, que sona més fort perquè retalla la frase (Twitter només deixa escriure 140 caràcters) i la deixa en "tancar TV3":

A la petició de Barra s'hi ha afegit Isabel Albás, diputada al parlament andalús; Ismael Ciurana, coordinador de Cs a Cornellà de Llobregat i Alberto ruiz, coordinador de Cs a Hortaleza (Madrid), entre d'altres.

Des de Cs han dit a El Nacional que "es tracta d'una posició personal. Com se sap, aquesta no és la posició del partit sobre TV3, com es pot consultar a qualsevol intervenció dels nostres diputats a la comissió de control de la Corporació Catalana de Miitjans Audiovisuals (CCMA)".

Barra, de 60 anys, és de Caspe (Saragossa) i viu a Viladecans. Té dues filles. És fisioterapeuta en excedència d'un Centre d'Assistència Primària de Cornellà i s'encarrega sobretot de seguir el conseller de Sanitat, Toni Comín. Va entrar al Parlament al gener del 2016 en substitució de Fran Hervías. Abans havia estat un any i mig regidor i portaveu de Cs a Viladecans, on va promoure la investigació del cas Inipro, un afer de contractacions irregulars que afecta diversos ajuntaments, sobretot al de Tarragona i també el de Viladecans.