L'advocat Jaume Alonso Cuevillas ha dit que el president a l'exili, Carles Puigdemont, no té previst renunciar a l'acta de diputat. 

El jurista ha fet aquestes declaracions dimecres al programa El món a RAC1Cuevillas ha assegurat que la suspensió de diputats en la interlocutòria del jutge Pablo Llarena contradiu el fet que no es permetés la investidura de Puigdemont

Ingerències al poder legislatiu

En aquest sentit, l'advocat de Puigdemont ha denunciat aquest matí que aquesta interlocutòria és una nova ingerència del poder judicial al legislatiu. 

Sobre les declaracions d'ahir sobre la pràctica de l'apartheid a Catalunya de la candidata a la presidència del PP, Soraya Sáenz de Santamaría, Cuevillas ha explicat que no creu que es pugui actuar legalment contra les declaracions perquè el Codi Penal s'interpreta de diferents maneres a Espanya. 

Quan se li ha preguntat per si tenia previst entrar en política, l'advocat ha explicat que li havien proposat fa molt de temps. "No em proposo entrar en política, excepte ser alcaldable de Sant Esteve de les Roures", ha ironitzat.