Ciutadans es vanta de les seves visites acompanyades de fortes polèmiques a localitats com Vic, Amer, Torroella de Montgrí, Errenteria o el poble de Josu Ternera. Totes aquestes visites han generat rebuig a la formació espanyolista per part dels habitants d'aquests pobles. 

El diario.es ha tingut accés a l'informe de 67 pàgines on el partit liderat per Albert Rivera fa un repàs per les àrees de l'estratègia. Entre els triomfs que consten en aquest informe hi ha l'avançament electoral firmat pel president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, després que no pogués aprovar els pressupostos. Ciutadans ha decidit atribuir-se aquest avançament.

L'informe, que es va aprovar per unanimitat el passat 28 de juny al darrer Consell General de Cs, explica el motiu d'alguns dels seus actes polítics que s'han celebrat aquest semestre. El citat mitjà explica que el balanç de gestió es refereix, per exemple, a la repercussió de la seva presència a la manifestació de Colón, la primera fotografia amb el líder de Vox, Santiago Abascal, i les visites a localitats com Errenteria o Ugao Mirabelles, el poble de Josu Ternera. 

El text no fa referència explícita a cap localitat catalana però la formació unionista també ha fet visites provocatives a pobles catalans com Vic, Amer, que és el poble de Carles Puigdemont o bé Torroella de Montgrí, el poble natal de Dolors Bassa

En el cas de l'excursió de Cs a Ugao Mirabelles, la formació hi va anar en plena campanya de les eleccions municipals tot i que el partit no es presentava al poble de Josu Ternera i tampoc hi havia unes eleccions basques. A l'informe, aquestes visites es qualifiquen com a "actes especials".