Una cinquantena de persones han rebut girats d'esquena la cap de llista de Cs per Barcelona, Inés Arrimadas, durant el seu passeig d'aquest diumenge pel centre de Torrella de Montgrí (Baix Empordà), poble de la consellera Dolors Bassa. Arrimadas ha celebrat un acte al poble i ha fet una volta amb altres membres del partit envoltada per la premsa.

Els veïns s'han apropat a la plaça de l'1 d'octubre, per on ha passat la líder taronja, però per girar-li l'esquena. En arribar a l'acte de campanya electoral sí que s'han sentit alguns crits en contra de Ciutadans. "Fora feixistes de l'Empordà" o "Llibertat presos polítics" han estat algunes de les proclames que un col·lectiu antifeixista ha corejat a la comitiva de Cs. Arrimadas i la resta de representants del partit han replicat cridant "Llibertat".

Des de les nou del matí, efectius de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra han blindat l'entrada al Cine Petit, el lloc on es fa l'acte. A l'exterior del recinte, nombrosos llaços grocs, estelades i pintades amb la imatge de Dolors Bassa.

El president a l'exili, Carles Puigdemont, ha agraït el gest als habitants de Torroella de Montgrí a través d'un tuit. "Gràcies gent de Torroella! Una abraçada per a la Dolors Bassa i tota la seva família en un dia en què uns insensibles han volgut treure profit electoral de l'odi. No els ho heu permès. Girar-vos d'esquena a l'insult i la provocació és la resposta més civilitzada. Una lliçó!", ha escrit.