Per primera vegada en tot el procés judicial contra el referèndum, els membres del Govern i els de la Mesa, s'ha creat una etiqueta de Twitter on es poden aportar proves a favor de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. 

És #cotxes20s. L'etiqueta surt d'una iniciativa popular a Twitter, i tot i els molts dubtes que genera la difusió d'imatges, l'objectiu és demostrar que els cotxes de la Guàrdia Civil no van quedar destrossats perquè els Jordis hi pugessin al final del dia per demanar als manifestants que anessin marxant. Sinó que el que pretén és mostrar com al llarg del dia diferents persones s'hi van posar al damunt i els van rodejar, ja sigui els periodistes per agafar les millors imatges, o els espontanis per poder xafardejar el que feia dins del Departament d'Economia la comitiva judicial.

Els dos vehicles es van quedar aturats a rambla Catalunya, just davant de la seu d'Economia. L'estat en què van quedar i el fet que Sànchez i Cuixart hi pugessin al damunt són una de les proves que al·lega el tribunal per imputar-los sedició. 

De fet, hi ha tot un informe de la Guàrdia Civil exclusivament centrat en l'estat en què van quedar els cotxes. L'informe mostra desperfectes en els vehicles tant exteriors com interiors, i tot i que és una prova de càrrec, comparat amb les imatges dels Jordis sobre els vehicles, fa difícil de creure que els poguessin malmetre tant ells dos sols mentre desconvocaven la concentració. Els cotxes van quedar plens d'adhesius, pintats per dins i per fora

L'etiqueta ja ha recollit algunes fotos d'aquell dia: