Entre Joan Carles I i Corinna Larsen hi ha un complex enteranyinat d'afers i negocis que van veient la llum a poc a poc amb el pas del temps. Fa temps es va saber la generosa donació del rei emèrit a la seva amiga l'any 2012, ni més ni menys que 65 milions d'euros. Una quantitat que el rei no planejava que es quedés indefinidament a les butxaques de Corinna. Segons publica El Confidencial, Joan Carles I es va reunir a Londres amb la seva amant l'any 2014 per reclamar-li que li tornés aquells milions que li havia donat feia dos anys. No es van posar d'acord i la trobada va acabant sent molt hostil. 

El context en què es va produir aquesta reunió entre el Borbó i Larsen és fonamental per entendre com van acabar les coses entre els dos. L'any 2008, Aràbia Saudita va fer una donació de 65 milions d'euros a l'aleshores rei d'Espanya, Joan Carles I. Aquesta donació va aixecar polseguera gairebé deu anys després a Suïssa, lloc on el rei espanyol guardava aquests diners i tenia un extens entramat financer. Finalment, però, la justícia suïssa va arxivar el cas de l'emèrit. Però uns anys abans, aquests 65 milions saudites havien estat un mal de cap per Joan Carles, en un altre sentit. 

Després que el 2012 l'emèrit patís la famosa caiguda a Botswana, el banc Mirabaud de Ginebra va demanar al monarca que agafés els diners saudites i els portés a una altra entitat, ja que en aquell moment tots els focus estaven posats sobre l'emèrit i les possibilitats que transcendís l'existència del compte opac del Borbó preocupa a l'entitat. Davant de la urgència, Joan Carles va acabar demanat a Corinna que guardés els seus diners. L'amiga de l'emèrit va acceptar, però amb condicions: volia que el traspàs dels diners fos declarat legalment com una donació perquè en el futur no se la pogués investigar per cap crim.

Una cita hostil

Els primers mesos que Corinna va tenir en les seves mans els diners d'origen saudí tot va anar bé. Tanmateix, Joan Carles va començar a demanar que els fes servir per pagar les seves despeses personals. Davant el perill de pagar les despeses del rei i acabar cometent algun delicte fiscal, l'amiga del monarca es va negar i aquí van començar els problemes. 

Segons relata El Confidencial, el 16 de setembre de 2014 en un luxós hotel londinenc es va produir una tensa reunió entre els dos. Aquell matí, el Borbó s'havia enlairat de Torrejón de Ardoz a les 11 cap a un aeroport militar britànic. L'hotel en què es va perquè es trobessin,  The Connaught, té cinc estrelles, un preu estàndard de 1.000 euros per una habitació i un restaurant amb la privacitat que l'emèrit necessitava per tractar el tema amb Corinna. 

Joan Carles I va demanar a Corinna que, a efectes pràctics, tornés a traspassar els 65 milions d'euros a un compte opac a l'estranger. Ella es va mostra disposada a tornar els diners, però va exigir que també fossin declarats. L'emèrit es va negar en rotund i la relació dels dos es va començar a ressentir, segons han exposat fonts properes a aquella reunió. La discussió pels diners va continuar durant mesos i l'entesa entre els dos es va acabar esmicolant fins al dia d'avui.